Over ons

De Nepalese chef kok Tirtha Bhujel is al meer dan een decennium eigenaar en bezieler van het succesvolle Italiaans restaurant Trenta-Sette in Olen.

De Japanse keuken inspireerde hem al een tijdje, maar was niet te combineren met de Italiaanse keuken in Trenta-Sette. Toen het aanpalend pand, voormalig Café De Keizer, leeg kwam te staan, werd zijn droom opnieuw aangewakkerd.
Aangezien zijn klanten en vrienden laaiend enthousiast reageerden wanneer hij hen vertelde over zijn mogelijk nieuw project, twijfelde hij niet langer.
Het pand werd aangekocht en uit het puin van de vorige zaak herrees het nieuwe restaurant “Kintsukuroi”. Het restaurant werd volledig ingericht met de Japanse filosofie in het achterhoofd. Zo vind je gouden accenten, de typische gouden aders in de muren, en is de toog opgebouwd uit honderden met de hand samen gelijmde blokjes hout.

Voor de uitbating slaat Tirtha de handen in mekaar met Sushi chef en vriend Raimond. Deze getalenteerde en gepassioneerde Sushi chef van Roemeense afkomst deed zijn kennis en ervaring op in gerenommeerde Japanse restaurants in Roemenië en de UK. Hier kreeg hij de kans om zich te verdiepen in de Japanse keuken en leerde hij exotische smaken combineren in de Japanse – Peruviaanse ‘Nikkei’ fusion keuken.

Tirtha en Raimond serveren u kwalitatief hoogstaande Sushi, gemaakt met ingrediënten van topkwaliteit, aangevuld met een variëteit van Japanse en Japans–Peruviaanse fushion gerechten.

Te moeilijk om te kiezen?
Ga dan voor hun favoriete Sushi formule “Omakase” (letterlijk vertaald “ik laat het aan jou over”). De chef serveert u dan een mix van zijn keuze, met als enige doel u te verrassen en gelukkig te maken.

Powered by Connect24-7Supported by Allin1POS